Knattes vejledereDataBo (The Moderator)


Det er uvist, om DataBo eksisterede før universets skabelse, og om han var skyld i det tidligere univers' ødelæggelse. Men på universtets 0'te dag havde han planlagt hvordan denne verden skal tilintetgøres. DataBo besidder den sorte, sorte, \ldots, sorte liste. Med denne er han i stand til at eliminere enhver forhindring. Dog fører overdreven brug tit til, at han eliminerer sig selv. Hans mål er at tale universet til informationsteoretisk varmedød. Enhver dårlig dag er en god dag for DataBo, så længe han har et satellitlink til Caféen?s forum, en dræber(hæve)slange samt en diktafon, hvorpå han i yderste detalje kan indtale sin geniale plan.

Fakta:
Aktiv i: Caféen?'s Forum
Studieretening: Astronomi

Sonja (Dr. Strangelove)


Sonja har flere gange prøvet at overtage verdensherredømmet, og det er endt galt for hende mangen en gang. Men lad dig ikke narre! Sonja er hverken begrænset af tid eller |RUM|.
Hun er udpræget konkurrencemenneske, og hun ville give sit højre ben for at vinde et 100m løb. Når det virkelig kører for hende, kan intet stoppe hende. Desværre for Sonja kører det imidlertid ikke altid på skinner, da hun har svært ved at komme på sporet af de virkeligt gode udfordringer.
Sonja er allerede nu i gang med at udsende subsoniske superhemmelige beskeder til samtlige revyer på hele Naturvidenskab; ja, i hele København; ja, i hele Danmark; ja, på hele Jorden; ja, i hele Mælkevejen; ja, i hele U-ni-fucking-verset!

Fakta:
Aktiv i: FysikRevy™, Bartender på Caféen?
Studieretning: Ren fysik og Matematik

Brooks aka. Slawteren (The Deliberator)


Brooks er den eneste kendte organisme, der spontant er opstået som en kvantefluktuation i capsaicin, Ga-Jol-shots og ren ondskab! Han er kendt for at henrette sine ofre med sin urimeligt stærke chili - texas style, så når han kommer ud med sin store sorte slev i hånden, løber folk skrigende væk! Brooks faldt IKKE i gryden som spæd. Til gengæld drukner han tit sig selv i sin egen kæmpemæssige, sorte jerngryde; fyldt med Ga-Jol-shots og gamle, lunke fisk fra det sydvestlige Kattegat.
Brooks har for længst indset, at man ingen vejne kommer med bortførelser og korruption - Nej, Brooks er startet fra en ende med knytnæver, spydige bemærkninger og overdreven brug af hard trance!

Fakta:
Aktiv i: Nøglebærer på Caféen?
Studieretning: Ren fysik (Kompleksitet)

Hålle (The Fifth Horseman/Crocodile Of The Apocalypse aka. Mugmesteren)


Og det skal ske i 42. time, at Hålles ondskab og indflydelse vil sprede sig som hans hår og indhylle verden i et net af mørke tentakler, der skal vare i tresssss år.
Hålles karismatiske ydre skal vises Verden, og Verden skal tro og følge ham som den milde prins, der leder dem til sejr gennem mobilbarer og sommergilder, men det skal blive deres undergang!!!
Det eneste, der kan stoppe denne umådelige ondskabs grufulde planer, skal være Caféen?s gravitationsfelt, der skal drage ham til som myg til en flamme. Hvis det skulle ske, at denne ondskab blev indespærret på en øde ø, ville der med sikkerhed medfølge mobilbaren Bulen, en guitar, og en pakke smøger, som han ikke ville være sikker på, om han ville ryge.

Fakta:
Aktiv i: FysikRevy™, Bestyrelsesmedlem på Caféen?
Studieretning: Geofysik

Esbilon (The Black aka. Brølet fra Dybet)


Frygt! Vanvid! Esbilon!
Efter lang tids dvale høres et brøl fra dybet, og Esbilon rejser sig fra sin våde grav. Brølet fra Dybet spreder vanvid og frygt på sin vej, og man er aldrig i tvivl om, om han kommer - man kan altid høre det på hans højlydte sejrssang.
Faktisk har ingen nogensinde sunget en sang, som Esbilon ikke har kunnet synge med på. Man hører tit ham gjalde: Vildere, vildere, VILDERE! Det er sjældent han ikke efterlever det, men det er ikke altid, at dette koncept virker til hans fordel.
Esbilon er, trods det umiddelbare indtryk, på vej til at krybe i skjul. Men med sit fagfascistiske diktatur vil han ikke bare overtage verdensherredømmet. Nej, han starter med at tvinge folk til at læse H.P. Lovecrafts samlede værker, lære rusturssangbogen udenad og ikke mindst elske dødsmetal!

Fakta:
Aktiv i: Fysikrevy™, PSI
Studieretning: Ren Fysik (Virkelig ren!)

Styrmand Karlsen (Dr. Lundin)


Verdens ende er nær - Særligt for Styrmand Karlsen, der har sejlet ud over kanten adskillige gange.
Karlsen er den, for tiden, eneste kendte mand, som kan være skidefuld og på rulleskøjter og samtidig få enhver slavetekniker til at føle sig som en ubrugelig noname skruemaskine. Karlsens 16-plans hjerne, som i øvrigt kan behandle 40 bits i sekundet, har desværre en tendens til at koge over, med mindre den nedkøles i store mængder vand. Derfor ses han tit med en veludstyret rygsæk indeholdende svømmefødder, tøris og en walkie talkie med direkte forbindelse til Hjem-Is. Lundinen er hurtig. Lundinen er snabb. Lundinen har allerede muteret sig selv. Så fuck dig, hvis du kommer i nærheden af hans laboratium - med genmodificirede sharks with freakin' laserbeams!

Fakta:
Aktiv i: Fysikrevy™, Nøglebærer på Caféen?, BSF
Studieretning: Biofysik

Kirstejn (The Space Invader)


Kirstejn blev født lige uden for |RUM|. Han har lige siden brugt lokalerne uden bestyrelsens tilladelse til overnatning samt planlægning og udførelse af sine skumle planer. Han har gennem sindrig planlægning skaffet sig æresmedlemsskab af fagrådet, og han har derved vundet magten over |RUM|. Kirstejn har i sine studier af galaksens ydre afkroge fundet eksisterende massive tal, af hvilke han har gemt adskillige eksemplarer i |RUM|'s hemmelige arkiver (|TomRUM|) (Det må du ikke sige til nogen - det er TOPhemmeligt). Med disse massive tal skaffer han sig midler til at underminere universitetets ledelsesstruktur.
Når han først besidder magten over forskningen, besidder han alt; alt; ALT!

Fakta:
Aktiv i: Fagrådet, ASF
Studieretning: Astrofysik

Henry (Lady Mastermind)


Henry blev født i sadlen som datter af humleriddernes klan. Hun blev skabt i et kataklysmisk, supergalaktisk sammenstød af gyldent stjernestøv og tjære. Den eneste gang Henrys styrke er blevet udfordret, var da Poseidon drog hende ned i Marianergravens iskolde dyb.
Hun er måske ikke den første ude af starthullerne, men når Solens første stråler rammer Caféen?, kan man forvente, at Henry stadig står rank på slagmarken. Hendes plan til overtagelse af verdensherredømmet blev udklækket på Caféen?, og involverer infiltration af Caféen?s bestyrelse, Dekanatet og Rektoratet. Henry vil derefter overtage verdensherredømmet ved at hypnotisere Verdens masser og gøre dem til sine viljeløse horder. Og snart vil alle messe: //:Henriette, KLAPKLAP - KLAPKLAPKLAPKLAP; HENRIETTE; KLAPKLAP - KLAPKLAPKLAPKLAP; HEEEENRIEEEETTTEEEEE!!!://

Fakta:
Aktiv i: Fysikrevy™, Nøglebærer på Caféen, ASF
Studieretning: Astrofysik

Anders (Darth Vader)


Darth Vader har skudt sig selv i foden på forhånd. Det er august, for fanden! Men bevares, man skal være ond, og han gør det rigtig godt!!one11!!
Med sin usædvanlige beherskelse af F, får han alle til at følge sig.
DV er urokkelig. DV er eksamensvagt. Men DV FRYGTER fagrådet. Mest på grund af hans dårlige evne til at være censor. DV behøver ikke at kommandere sine undersåtter verbalt, da han blot benytter kraften til at udøve sin magt. Hvis du møder ham er det bedste råd: Do not underestimate the power of The Force!